BACK IN KALMAR

Vilken helg det har varit!!! Riktigt roligt har vi haft det i Götet =) Tack för en underbar helg Johanna, Björn och alla andra som var där =) Bilder kommer snart =)) Hoppas ni också haft en underbar helg =) Imon: Back 2 reality *haha* =)
Peace out.


EMPIRE STATE OF MIND


THANK GOD IT'S FRIDAY


KATARINA TRAN

*wiie* Nu har Katta också skaffat blogg och den är jättesnygg! =) It's you and me darling ;)
Kolla in den på http://kattatran.blogg.se/. Enjoy.

 




THE BEAT GOES ON

Lön, shopping, fika med tjejerna, färga håret (vilken färg det blir är fortfarande oklart men det löser sig till på torsdag *haha*), tacobuffé, bio, träna, träffa Malin (som äntligen är hemma), till Götet och underbara Johanna och Björn på inflyttningsfest =)) Däremellan jobba =)) Massa skoj på gång, loving it.

Ses snart gumman =)) <3



HUSH


MAKEOVER

Lite makeup kan göra under =) *haha* På den här sidan (hittad på Rosettys blogg) kan man sminka sig själv och ändra frisyr, och oj vilka skillnader det kan bli! *haha* Det är i alla fall jättekul att sitta och testa de olika makeup sakerna de har på sidan, plus att de tipsar om bland annat olika mascaror beroende på vilken man väljer att använda och visar vad den kostar. Man kan ocskå välja att testa sminka andra modellbilder de har om man inte vill använda ett eget foto det vill säga *hehe* Klicka er in på TAAZ och testa själva =) Enjoy.


Before                                          After

PÅ TAL OM FOTBOLL

Självmålet ALLA (?!) snackar om, cirka 1.5 minut in i klippet. (källa: Aftonbladet)




GIVE IT UP TO ME

Dagens låt: Shakira ft. Lil Wayne och Timbaland med Give it up ti me finns på denna länk då videon inte finns på YouTube än *hehe* Tack igen Katta för tipset som för övrigt också snart ska börja blogga *wiieehoo* Länkar när hon är igång =) Miss u darling <3

Verae amicitiae sempiternae sunt


SOFTISH SUNDAY

Jobba, lasergame och movienight. Snacka om nice söndag =))


AJAJAJ

Dzeko blev hoppsparkad rakt i anisktet av Andreas Wolf som säger att det inte var avsiktligt. Okej, det kanske inte var avsiktligt men det är fotboll, vem hoppar upp med benet så högt i den situationen? Läs artikeln här.

 


DO YOU REMEMBER


TRIPP TILL SVINÖ

 

 

 


BTW

Medan jag ändå är igång så har Rihannas musikvideo till Russin Roulette kommit på YouTube =)) Check it out, klick here. Me Like.


LEDMOTIVET TILL SNABBA CASH

Sheri - You got me good live på The Voice. Soft låt.

 


HOT OR NOT?


VIDEOPHONE

Beyoncés låt Videphone har nu kommit som video, featuring Lady Gaga! Jag tycker Beyoncés album är grymt bra och gillar den här låten men visste inte att hon skulle göra den med självaste Gaga... *hehe* ...och det blev ju heta moves så klart. C 4 ya self. Enjoy.

 


SNABBA CASH

Längtar till januari för då har Snabba Cash premiär!! Boken var sjukt bra och hoppas filmen kommer bli lika bra =) Den är regisserad av Daniel Espinosa och vad jag har läst så har den premiär 15 januari 2010 för att vara exakt. I'm gonna be there! :D


THE E.N.D

Black Eyed Peas nya album The E.N.D ( The energy never ends) är faktiskt riktigt bra, enligt mig i alla fall =) Första gången jag lyssnade på det tänkte jag nej men det var ju inte så bra. Men efter några gånger så tycker jag det är riktigt bra och det finns låtar som man fastnar för direkt. Sen gillar jag att de har gjort övergångarna till låtarna direkt så att det blir som en mix av allt eller hur man ska säga =) *hehe* De jag har fastnat mest för just nu är: Meet me half way, Imma be, Alive, Missing you, Ring-a-Ling och Party all the time. Det är ett helt annat beat än vad de har haft innan och jag gillar det =) Har ni lyssnat på albumet? Vad tycker ni i så fall?? =)

 


IF IT KILLS ME

När jag kollade på So you think you can dance i onsdags kom jag att tänka på de här två underbara dansarna från förra säsongen. Grymt fint.

 


SATURDAY NIGHT FEVER

Kjol New Yorker | Oversized tröja H&M | Halsduk Gina Tricot | Örhängen Glitter | Väska Kroatien


FROM A FAR


FREDAG DEN TRETTONDE

Kofta New Yorker | Jeans BikBok | T-shirt Kan Dee | Skor&Armband Kroatien

 

Fredag den trettonde idag. Scary. Fast ändå inte. Kommer väl bli som en vanlig fredag, får man hoppas i alla fall, ska inte säga för mycket så får man ångra sig sen *haha*

Fantastisk dag med sol! Me Like. Jobbet senare och ikväll blir det ännu en kväll med tjejerna framför Idol =) *mysmys* Blivit som en tradition, nästan i alla fall *haha* Ska bli kul och höra duetterna, så hoppas det är bra =) Fullspäckad helg som vanligt =) Loving it.


DNA KONST

Sjukt coolt, enligt mig, att man kan göra konst av sitt eget DNA! Man kan själv välja färg och bakgrund på sin tavla =) Plus att man kan välja om man vill ha den som Perspex, Canvas eller Metall =) Kan man ha något mer personligt på väggen? Nej, jag tror inte det! Me want.
Läs mer på DNA Konst.

Bild från DNA Konst.



Bild från Cap&Design, läs artikeln här.


MEET ME HALF WAY


SO YOU THINK YOU CAN DANCE

Nya säsongen av So you think you can dance börjar ikväll, eller ja har börjat, och jag sitter fastklistrad vid tvn =) (okej inte nu för det är reklam *haha*) Tittar du?


JAG SKRATTAR IDAG

Love this song. Just listen.


Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag


JUDIT & JUDIT

Älskar den här reklamen, så rolig =) Det bästa från internet 1999 - 2009:


BLONDE NEVER LOOKED THIS GOOD

Okej, jag vet är lite efter men såg första Ullared avsnittet nu för inte så länge sen. Var ju tvungen och se det när jag såg att Mattiaz var med, alltid kul att se någon man känner igen =) Han är en grymt rolig och skön person! Det ni ser i tv --> så är han i verkligheten. I alla fall det lilla jag har träffat han. Han utbildade sig nämligen på Make Up Studion i Borlänge och jag satt sminkmodell åt han några gånger. Det var riktigt roligt =) Och tydligen har han släppt en låt nu också, ja inte riktigt min musiksmak men jag hoppas det kommer gå jättebra för han =)

Här kommer ihopsatt klipp med Mattiaz och hans mamma från Ullared:

 

Och här är låten:


MUSIC IS MY VIABILITY

Inann jag drog iväg till jobbet fick jag ett paket på posten! =) Det var mitt fina pris för Kan Dee tävlingen jag var med i och kom trea =) Jag blev SÅ glad när jag öppnade paketet och fick se denna fina tröja och vykort :D Love it!
Tack så mycket Kan Dee, u rule =)


FOREVER

Idag pumpar bland annat denna låt ur mina högtalare =)


LET THE MUSIC TAKE YOU 2 ANOTHER GALAXY


ONE DAY YOU WILL BE MINE

Vill ha. Kommer ha. Snart hoppas jag =)
För behöver en ny innan min lägger av helt *haha* Någon som har den och vet om den är bra? =)


M&M'S PARTY

Sjukt rolig helg i Halmstad =) Tack Malin och Malin för en grymt nice kväll =) Riktigt bra musik och mycket dansande för vår del *wiiiee* Blev mycket bilder från kvällen och här kommer ett urval =) Enjoy.

 

 

Outfiten från i lördags =)

 


SHOPPING TIME

Blev lite shoppande idag som ni ser =) Mest accessoarer, det får man aldrig för mycket av eller vad säger ni? ;) Imorgon bär det av till Halmstad för lite födelsedagsfirande, ska bli så himla kul, så nu packar jag samtidigt som jag kollar idol =)  Bra kombo :D

Allt från New Yorker (förutom mascaran i och för sig, den är köpt på Kicks)

Ska fixa en musik-party-lista till imorgon också! Kommer bli grymt! =))
Peace out och hoppas ni får en trevlig helg! =)


I CAN TRANSFORM YA

Dagen började med fika på stan med the girls, very nice =) Nu: Laddar med bra musik nu inför resten av dagen =) Dagens låt:

Enjoy.

 


EMA '09

Bästa låt
Beyoncé – Halo


Bästa live-akt
U2

Bästa grupp

Tokio Hotel

Bästa nykomling
Lady Gaga

Bästa kvinnliga artist

Beyoncé

Bästa manliga artist

Eminem

Bästa i kategorin ”urban musik”
Jay-Z

Bästa rock
Green Day

Bästa i kategorin ”alternativ musik”
Placebo

Bästa video
Beyoncé – Single Ladies

 


OFF 2 WORK

Tunika Wear It | Leggings Citygross | Skor Skohuset | Örhängen H&M

Nu blir det jobba för hela slanten med det härliga gänget på New Yorker =) Sen blir det träna, var ju ett tag sen nu, så måste ta tag i det där igen =) Peace out.


HARD

En till singel från Rihannas nya album "Rated R". Me like.

 


TREA

Ni vet tävlingen som jag var med i på Kan Dee Shop för ett litet tag sen? Fick reda på att jag kom trea!! *wiiewiie* Riktigt nice är det, blev riktigt glad =))

Länk till inlägget på KanDees blogg.



20 BÄSTA TIDNINGSOMSLAGEN

Tidningsomslag kan ha hur många uttryck som helst och det är kul att se och jämföra de. You the designer har listat enligt vad de tycker är de 20 bästa amerikanska tidningsomslagen de senaste två åren.

 

De här tre omslagen tycker jag om. Enkla och stilrena. Jag har inget emot om man har fler puffar på framsidan bara man kan placera de snyggt =) Som till exempel GQ's omslag (se nedanför) som You the designer också har på sin top 20.

 

Vilket omslag tycker du är det bästa som har gjorts?

Kolla på You the designer's top 20 lista här.

Enjoy.


DID IT AGAIN



Grym koreografi och skön låt.
Tack för tipset, Katta =)


ME TODAY

Leggings Gina Tricot | Tunika H&M | Skor Citygross | Skärp Vila | Örhängen Glitter

Eftersom datorn inte ville samarbeta med mig och minneskortet imorse så kommer dagens outfit nu =) Bättre sent än aldrig, som man brukar säga ;)


LOL SMILEY FACE - THA SONG





WORKDAY

Leggings BikBok | Tröja Wear It | Skor Skopunkten | Ring New Yorker | Örhängen Glitter


HALLOWEEN

Halloween. Party with tha gang. Cool mummy.

 


RSS 2.0
bloglovin