KRETA IN WORDS

För att få lite mersmak av vad som hände på Kreta kan ni läsa Malins inlägg Kreta in words. Lite godingar från vår lilla notebook ;)


Kreta 2010 <3



SO BIG


KRETA 2010 <3

Inga ord kan beskriva hur grymt det var på Kreta =) Så jag låter bilderna tala för sig själva...This is how we do it! =)












 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack till underbara Malin för en fantastiskt grym resa!!=)
Connection.

 


GUESS WHOS BACK?!


SHOEHOLIC

Which one 2 choose?! Så svårt...Dagens i-landsproblem. Hittade även ett par jättesöta sommarskor på Ölands köpstad, men jag stod emot frestelsen! =) It wasn't easy I tell you.


VECKAN SOM GÅTT...


Tripp i regniga Kalmar.

 


Fika hos Tunis.

 


Jobb med sköna gänget =)


Plugg.

 


Ledighet. Chill.

 


Match Ljnugbyholm - Tvärskog som slutade 1-1 (bilden är inte från den matchen)
Brorsan och laget var riktigt bra!! Plus att brorsan blev matchens lirare =) *oh snap*

 


Packning.


PASS OUT


SUMMER TIME


Titta men inte köpa..... inte än i alla fall :P


MISSA INTE DET HÄR FÖR GUDS SKULL!

Rolig. Ärlig. Fifatoran.
Missa inte denna blogg som bjuder på blod, svett, tårar och skratt! =) De är (för att citera de själva) "kalmars mest framgångsrika bloggare. Tack!". Nu ska vi hjälpa de nå deras mål: att bli störst i Sverige och tjäna pengar. Så vad väntar ni på? Tune in and stay there.

peace out.

PYRAMID

Cold (cold), never ever when you're close (close)
We will never let it fold (fold)
A story that was never told
Something like a mystery (yoh!)
And every step we took we've grown
Look how fast the time has flown
A journey to a place unknown
We're going down in history
Earthquakes can't shake us (oh)
Cyclones can't break us (oh)
Hurricanes can't take away our love


VITAMINWATER

Har hittills bara smakt två (d-fence och multi-v) av dessa åtta smaker. De var goda men det bästa eller ja, det lilla extra är faktiskt texten som står på flaskan =) Nu måste jag köpa alla bara för textens skull *haha* Okej, lite för smakens skull också :P

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


d-fence
(hallon-äpple, c+zink):
plockar du ut sjukdagar för att du faktiskt är sjuk? skärp dig. sjukdagar är till för att grotta ner sig i det senaste skvallret med vännerna på upper east side och bli gitarrgid i tv-spelsvärlden. tricket är att hålla sig tillräckligt frisk för att själv kunna avgöra när man känner sig "sjuk".
mental note: av en ren händelse råkar innehållet i den här flaskan vara berikat med c-vitamin. två snabba tips bara. ett, överdriv inte symptomen dagen innan din "sjukdag". du är inte hollywoodmaterial. två, svara inte i mobilen när du övar gitarrsolon...i vissa kretsar anses det nämlgen fult att spela sjuk när man inte är det.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

multi-v (lemonad, b+zink):
år 2010. tittar man på gamla filmer borde vi resa i tiden, susa runt på svävande eu-moppar och hångla upp robotar vid det här laget. näring får vi via ett chip i nacken som är programmerat att ge oss frukost, lunch och middag på utsatt tid. sweetness. verkligheten har inte hunnit ikapp filmerna än. men. vi har i alla fall bidragit med den här alli-i-ett-drycken. innehållet kan liknas vid en föytande schweizisk armékniv, fullpackad med vitaminer och zink. sp okej, vi kanske inte rest tillbaka till sen kritaperiod och gullat med dinosaurier eller dejtat en robot... men kom igen, som om de grejerna nånsin kommer inträffa.


MAGNUM GOLD

Cool reklam. Värd att smaka i sommar? I think so!


VÄRMEN VART ÄR DU?!

För att inte tänka på att det är regn och grått i maj, så kan man alltid ta sig in till stan och inhandla lite vår- och sommarkläder för att bli på bättre humör! =) Då kasnke värmen kommer snabbare också ;) Sol och värme. Nu. Tack.

 

 

Welcome 2 New Yorker på Baronen =)

I LOVE YOU


THE MAN YOUR MAN COULD SMELL LIKE


hahahahahahaha

WEEKEND IN PICTURES

Bowling. Bio. Mys. Jobb. Middag. Firande. Mys. Chill.


Ready 4 some bowling=)

 



Vilka var det som vann egentligen? Eller spelar ingen roll för Linnéa kickade ass med alla *haha*



And then dinnertime! Skålar för den nyfödda New Yorker bebben =) Grattis till lilla pojken!!=)



Jag och sötaste Vickan <3




Hela goa, glada gänget den kvällen =)

 


Riktigt gott med kött! =) Men måste nog hålla med Vickan, det bästa var pommesen och aiolin :P



*muuuumss*


Snygg, snyggare, Erica!


Vila efter den goda maten =)


Och en drink på det! Check.

 



MY LOVE


NEW YORKER GOES GAGA

New Yorker presenterar Lady Gaga T-shirt Collection, som enligt New Yorker gruppen på facebook kommer finnas i butik från och med nästa vecka =) Gaga ohh la la.


"THE MONSTER BALL TOUR"

Lady Gaga and crew gjort stop i Malmö för genomgång innan premiären för sin turne "The Monster Ball Tour". Hon börjar i på Globen i Stockholm sen blir det vidare mot bland annat Tyskland, Frankrike och England. Biljetterna blev slutsålda och man har nu släppt extrabiljetter till konserterna i Globen. Lady Gaga kommer även tillbaka till Sverige i november och då i Malmö. Hade varit grymt att se henne live! Tror inte ni det? Är det någon som ska gå på konserten?=)

Källa:Aftonbladet

HOSSMO - LJUNGBYHOLM

En utvisning (hade förstått gult kort men inte rött). Flera gula kort (bara till spelarna i ljungbyholm typ). En räddad straff (brorsan var grym). Slutsats: en förlust för Ljungbyholm. Riktigt tråkigt för de började bra! But you cant win them all!





BEST GIRL

God morgon och vilken underbar sådan!=) Har varit dålig på att uppdatera I know, men det ska bli skärpning nu! Tills dess lyssna på denna fantastiska låt! =) Grym är den, tryck play, sätt den på repeat och njut =) Love it.


HAPPY BIRTHDAY MOMMY

Idag fyller världens bästa mamma år! Stort grattis, hoppas du får en underbar dag! Love you <3


FEEL IT


RSS 2.0
bloglovin