ROUND&ROUND



Round and round går den här låten i mitt huvud *love it* Grymt beat.


VIVA LAS VEGAS

Har jobbat igår och idag, riktigt bra första dagar =) Trivs så himla bra med jobbet och jobbar med riktigt goa' tjejer, fantastiskt! =) *wiiiiewiieee*
Ikväll blir det idolmys med polarna som vanligt *mysmys* Temat ikväll är Las Vegas och det här är låtarna som de bjuder på ikväll:


Tove Östman Styrke – ”Mack the knife”.

Calle Kristiansson – ”It's not unusual”.

Reza Ningtyas Lindh – ”New York, New York”.

Eddie Razaz – ”Can't take my eyes off you”.

Erika Selin – ”Sway”.

Erik Grönwall – ”You don't have to say you love me”.

Mariette Hansson – ”You to me are everything”.

Rabih Jaber – ”That's amore”.

 

//Go Eddie och Rabih =) Vem håller ni på? =) //


LETS TAKE A RIDE

En cykel utan framgaffel? Hmm...Jo, den finns! Olli Erkkila, en till nyligen student vid designinstitutet i Lahti, har tillverkat en just sån som sitt examensarbete. Läs hela artikeln här och cykeln den ser ut så här:

Kolla även in klippet:

Om den är praktisk och snabb? Antagligen inte, men jag skulle lugnt vilja testa den =)
Peace out.


WONDERFUL DAY

Leggings&Linne&Armband&Ring H&M | Skjorta BikBok | Skor DinSko | Örhängen Glitter

Två ord. Wonderful day.


TACOS

Trevlig middag med trevligt sällskap =))


OFF I GO

Kika gärna in på MinOutfit och bli medlemmar ni med =) Ge inspiration och bli inspirerad =)


WHICH IS HOTTEST?

Jag är en tidningsmaniac som kan stå vid tidningshyllan rätt länge och vela mellan vilken tidskrift jag ska köpa. Man vill ju ha variation och något nytt samtidigt som man vill ha de tidskrifter som man har fastnat för och gillar. Det roligaste och mest intressanta tycker jag är att kolla på alla omslag=) Se hur de har gjort för att sticka ut från alla andra och hur de leker med färg, form, typsnitt med mera =))
Här ser ni olika omslag med Lady Gaga, Megan Fox och Jessica Alba. Gå in här och kolla på alla deras omslag och rösta på vilken du tycker mest om! =)) Enjoy.

Lady Gaga.



Megan Fox.



Jessica Alba.


EXTRAFILM-TÄVLING

Extrafilm.se har en tävling där man skulle göra motiv till ett fotoalbum (tre olika sidor), vykort och canvastavla. Ett skulle vara sommartema och ett jultema. Här nedan ser ni två exmpel på mina bidrag och gå gärna in på http://www.extrafilm.se/design och rösta på mig =) Blir så här glad då :D Thank you!

Rösta på http://www.extrafilm.se/design



ELLEN DEGENERES

Ellen är en riktigt skön tjej som bjuder på sig själv =) Asroligt att kolla på hennes show som visas i Kanal 5 =) Här kommer ett klipp från programmet som visades idag. Ellen goes rap with T-Pain ;)

 


SMILEY FACE

Jeans&Linne Gina Tricot | Armband&Örhängen New Yorker (i Tyskland)

Underbar dag trots det gråa vädret, man drömmer sig bort till varmare breddgrader, i alla fall jag =) Idag blev det lunch med tjejerna på Athena inne i stan =) Väldigt god mat och mycket trevligt sällskap! =) Blev en liten runda på stan också men hittade inget. Lika bra det har ju inte plats för mer *haha* Sen har det blivit lite How I met your mother tittande, riktigt bra serie =)) Som Barney skulle säga; legen... wait for it... dary!

P.S Fazer chokladen är den bästa som finns! *mums*

VEM BAR DEN BÄST?


Me Like.
Vem tycker ni bar den bäst? Klicka här och kolla in plaggen! =)


CHILLIN'

Lookin at, lookin at, lookin at me
Look at that, look how they lookin at me
Eyes all sticky like honey on bees
Look at that, look at how they lookin at me


GÅRDAGENS OUTFIT

Jeans Gina Tricot | Linne Från Kroatien | Skor Deichmann | Armband New Yorker/H&M

Party. Grym förfest. Grymt sällskap. Destination Palace. Shaka ass. Bra musik. Mission accomplished.


HOW WOULD I LOOK LIKE IF I WAS...



Surfade runt lite och hittade den här sidan på Veckorevyn. Man kunde ladda upp en bild på sig själv för och se hur man skulle passa i olika kändisfrisyrer =) Det var kul att se och man får sig ett gott skratt *haha* Men jag tror jag håller mig till frillan jag har nu, än så länge iaf ;))

1)
Me a lá Jennifer Aniston 2) Me a lá Beyonce 3) Me a lá Cameron Diaz 4) Me a lá Lindsay Lohan

2night ska vi göra det vi är bäst på; paaaarta!!=) *woop woop* C ya i dimman! =)
Peace out.


WAITING

Fick linnet av min kusin i somras, klockrent! ;) *haha*
Man får nöja sig med mindre.....eller? :P


TRIP 2 MODE

Imorse blev det en roadtrip till MODE i Kalmar. Det var riktigt fint och mycket folk också! =) De flesta affärerna finns ju i stan så det roligaste var att gå och kolla i skoaffärerna! =) And guess what? Kom ut två par skor rikare ;) *me like*





 


OUTFIT OF THE DAY

Leggings BikBok | Tröja&Jacka H&M | Halsduk Gina Tricot | Armband New Yorker/H&M |
Örhängen Glitter | Skor DinSko


MODEHUSET I HANSA CITY

Skiss på Modehuset i Hansa City. Bild från Barometern.se

Imorgon fredag den 23 oktober slår portarna upp till Modehuset i Hansa City, Kalmar. Klockan 10.00 öppnar bland annat BIKBOK, Carlings, Cubus, Deichmann sko, Din Sko, Eztrad, Gina Tricot, H&M, Jack & Jones, Skopunkten och Vero Moda. See you there! =)


THE WAIT IS OVA

Rihannas nya skiva "Rated R" släpps den 23 november!=) *Finally* Henns första singel från albumet är ute nu: "Russian Roulette". Enjoy.


Grym låt med en grym tjej.


SHOEHOLIC

Craving. Vill ha. Lite lätt bara.


AWESOMENESS


AUTUMN IN KALMAR
















KANDEE-TÄVLING

En av bloggarna jag följer är KanDee, hon är grym på att teckna och hon har även startat KanDeeShop där hon säljer linnen och diverse andra grejer med sina motiv. Sjukt grymma och snygga grejer!! =) Just nu har hon en tävling på gång på KanDeeShop där man ska sätta ihop en egen outfit där ett Kan Dee plagg ingår. I'm in, are u?

This is how I would wear it.


ON THE DANCEFLOOR

Bara tisdag, men peppar redan inför helgen! =) Bästaste Katta kommer och då blir det mys och fire on the dancefloor med tha gang bang!! Här ska det firas. *woop woop*

Några av låtarna som pumpas ur mina högtalare just nu och i helgen :D

David Guetta ft. Will.I.Am & Apl De Ap - On the dancefloor

Dj Snake ft. Big Ali - Calypso

Ciara ft. Missy Elliot - Work

Paradiso Girls ft. Lil Jon & Eve - Patron Tequila


SVENSKA HOLLYWOODFRUAR

*Hahaha* Klockren parodi på Svenska Hollywoodfruar =) Enjoy.


BARCELONA-RUBIN KAZAN

Vilken skräll att Barca förlorade 1-2 mot Rubin Kazan. Chockad, ja! But it ain't over yet =) Artikel finns att läsa här.
Peace out.


ON MY WAY OUT

Jeans&Linne Gina Tricot | Skjorta BikBok | Skor DinSko | Armband Glitter/H&M | Ring Glitter

On my way 2 the city tidigare idag. Sen fotade lite ute vid Kattrumpan (bilder kommer senare).
Nu träning.
Hear ya later! =)


REPLAY


Replay.


ACCESSORIES

Anslagstavla. Svart tyg. Hammare och spikar. Lister. Häftare.
Det är allt som behövs när man ska göra en "accessoartavla" som jag har döpt det så fint till =) När jag kollade i min låda hade jag mer accessoarer än jag trodde och de flesta låg ihoptrasslade. Inte lätt att hitta det man vill ha då, så kom jag på idén; en "accessoartavla" så man får översikt på vad man egentligen har och använder. Riktigt bra blev det, även om allt inte fick plats *haha*, men nu kan jag snabbare ta det jag vill ha och det blir inte bortglömt lika lätt! =)

Mitt konstverk *stolt*


LÖRDAGSMYS

Jeans&Tröja BikBok | Halsduk Gina Tricot | Armband New Yorker | Halsband Ur&Penn

Efter en dag i regn,slask och kyla var det skönt att komma in i det varma! Jag jobbade extra på KFF - GAIS matchen (som slutade 2-2) där jag och tre andra tjejer samlade in namn till en undersökning om Allsvenskan. Det gick bra, trots vädret hade vi och alla andra humöret uppe =) Vi hann se lite av matchen också och det lilla vi såg var väl okej, vi hann i alla fall se Kalmar göra mål! =) På kvällen var vi hos en kompis och spelade ett spel som heter Tactic A-Ö, jätteroligt spel rekommenderas!=) Tyvärr vann jag inte men man kan ju inte vara bäst i allt ;) *haha*


TIKTOK


Cool tjej. Grym låt. Bra start på dagen.


MAKEOVER


New Times. New Changes. New Blog. New Me.
Jag har länge funderat på vad jag ska göra med mitt hår för jag blev så trött på det och ville ha något nytt. Lugg, page, toppa, ljust, mörkt, slingor? Man kan ju göra så mycket! Svaret kom för lite mer än en vecka sen då jag var hårmodell för Schwarzkopf Professional och Åbergs i Kalmar och de frågade om jag ville bli rödhårig. Why not tänkte jag! =) Det blev superbra, hade inte ens tänkt i de banorna innan *hehe* De toppade bara mitt hår, men eftersom jag hade funderat på lugg innan tänkte jag men testar det också!=)) Bokade tid hos Frank och det blev jättebra!=) Jag är verkligen nöjd med hur det blev även om jag inte kände igen mig själv först *haha*
Changes and Opportunities. Me Like.


WELCOME 2 MY LIFE

Just a part of it.


RSS 2.0
bloglovin