10-01-31

Idag var jag och Katta på öppet hus på Dance Academy. Vi provade samba & axé, magdans och reaggaeton!! Sjukt kul!!=) Saknat dansen så det var kul att få testa på lite! De har ju prova-på-vecka nu så då ska vi dit och testa så många danser som möjligt =) Det var kul att få shaka lite eftersom det inte blev så mycket av den varan igår för det var inte så bra musik ute =( Tråkigt ja, men vi hade trevligt ändå =) Och nu har jag äntligen blivit frisk (nästan i alla fall) så nu ska det köpas träningskort!! =) *woohoo*

Linne och oversized bolero New Yorker | Jeans Bik Bok | Skor Deichmann


ALL IS NOT GOLD THAT GLITTERS

Det blev ingen revansch för Kroatien i år efter förra årets VM-förlust mot Frankrike tyvärr. Matchen började riktigt bra!! Kroatien var grymma och ledde, men sen kom Frankrike ifatt. Det var riktigt jämn och spännande match, men Kroatien tappade mycket i slutet och gav upp kändes det som...tråkigt... Silvermedalj är inte fy skam det heller! Jag har alltid gillat silver bättre än guld =) ok, kanske inte i det här fallet men det gäller att se det från den positiva sidan;)) Matchen slutade 25-21.

Kroatien <3

Bilder från Sportal.hr


HRVATSKA <3

FINAL IMORGON!! Frankrike - Kroatien!!=) Ett måste se!=) Till dess lyssna o njut.

 


THE NEW THANG

Bild från NewYorker.

Den här fräna, blåa vårjackan kommer bli min inom kort! Me like.

OH WHAT A SATURDAY

Börja med semifinal i handbolls EM. Först ut Island - Frankrike sen Kroatien - Polen!!! =) Ajmo Hrvatska, kick some ass ;) Ikväll blir det utgång med gänget och göra det vi gör bäst!! Party on *woop woop*


PON DE RIVER

Blir så sugen på att dansa!!! Nästa vecka är det prova-på-vecka på Dance Academy =) Ska dit med Katta och testa så många danser som möjligt *wiiie* Vill testa magdans och reggaeton =) Men får se hur jag jobbar och planerna utifrån det vilka jag kan testa =) Bra att man i alla fall börjar bli frisk nu så man kan börja träna igen =) Dans och friskis nästa --> check!


SEMIFINAL NEXT

Och j*vla vilken match det blev eller?! =) Balic, Alilovic, Buntic.... Kroatien var riktigt grymma och det var en riktigt bra match!!! =) Nu väntar semifinalen på lördag *håller tummarna* och ni hittar mig fastklistrad framför tvn *haha* Fatta känslan och vara där och se den live?! Måste fixa biljetter till VM nästa år som spelas i Sverige!! =))


20.15

Bild från wikipedia.org

Ikväll klockan 20.15 är det dags att bänka sig framför TV4Sport =) Kroatien möter Danmark, kan bli en riktigt bra match! Två starka lag! Go Croatia <3 Men innan det blir det till att plugga lite =)


MEET IN THE MIDDLE


Timbalands nya album rekommenderas starkt! =)

FLY AWAY TO A WARMER PLACE

 

VS

Behöver jag säga något mer?! I dont think so :P


GO HARD


"KLAPP,KLAPP, 1 2 3, KLAPP,TA, FLYTTA,KLAPP,TA,SLÅ,NER,SLÅ,KLAPP,NER"

Girlsnight out i lördags! Började med en superlyckad förfest hos Malin där vi fick lära oss ett party trick av Elina =) Man har ett glas (fast egentligen ska man ha en snusdosa) sen kör man "klapp klapp, en två tre, klapp, ta, flytta, klapp, ta, slå, ner, slå, klapp, ner" Riktigt kul var det och vi var de bästa eleverna hon haft hittills =) (inte så oväntat *haha*) Måste öva så jag kan glänsa nästa fest! =) Sen blev det kåren var ju tvungna och kolla läget där nu när man gått och blivit student =) Vi hade sjukt kul och shakade för fullt! =) Ett litet plock av många galna bilder och filmklipp (!?) ser ni ovanför och jag såg ut like this:

Moni ville också vara med på ett hörn ;)

OAVGJORT

Islands målvakt var grym idag mot Kroatien vilket är tråkigt för Kroatien eftersom de inte vann. Men 26 - 26 var ett rättvist resultat för båda lagen var duktiga idag. Kroatien tog igen och spelade mycket bättre i andra halvlek =) Tur det för nu leder de fortfarande sin grupp =)) To be continued...

Bild från Nyhetskanalen.se


DAGEN-EFTER-ÅNGEST?


Jag hittade en parodi på BEP's låt I gotta feeling som några collage studenter gjort som är verkligen grymt rolig!!! Är det så man känner the day after och man undrar what the f*** hände igår? Eftersom inbäddningen var avaktiverad så kolla in den genom att klicka här.



WINGMAN

*haha* Är bara tvungen att lägga upp Mange Schmidts nya singel Wingman. Den är rätt skön med rolig text. Han brukar ha rätt roliga texter faktiskt. Jag undrar om han har fått inspiration till den här låten från Barney i How I Met Your Mother och hans idéer om wingman =) Jag tänkte i alla fall på Barney när jag hörde hans låt! *haha*


DAMN IT

Sverige förlorade mot Tyskland, så tungt! Riktigt tråkigt!!! Sverige är bra egentligen, men det är ju relativt nytt lag så de har väl inte riktigt hunnit spela ihop sig antar jag. Jag är inte bitter för det, vi har ju VM i Sverige om ett år så får hoppas de visar vad de går för då! =) Plus att Kroatien är kvar och jag hoppas de vinner tha whole thang!! =) *woopwoop*



ONE DAY


VINST!

Kom hem från jobbet och hann i alla fall se fem minuter av Ukraina - Kroatien matchen =) Bättre det än inget *hehe* Kroatien var bra och de vann med 28 - 25 (trodde vi något annat?! :P ) Ivano Balic är kung. Punkt slut.


27-24

Bild från Aftonbladet.

Oj,oj,oj inte bra Sverige!! Loosade idag igen ju, riktigt tråkigt men än finns det en chans kvar då de tre bästa går vidare =) Så får hålla tummarna för de mot Tyskland! En glad nyhet är att Sverige vann landskapsmatchen i fotboll mot Oman i alla fall =)  Imorgon spelar Kroatien mot Ukraina *wiiehoo*

NEW ARRIVALS

New Arrivals that I want =)


IF WE EVER MEET AGAIN

Hörde låten nyss och me like. Enjoy och god natt! =)


FILLIN' UP MY CLOSET

My new darlings <3

BikBok 499:-

BikBok 99:-

NewYorker

Örhängen 45:- | Nyckelhalsband 45:- | Hjärthalsband 89:- | Fågelhalsband 49:-


BED ROCK


DUBBELSEGER...

...trodde jag ja, men blev tyvärr inte så =( Trots att Sverige ledde rätt mycket så tappade de och förlorade mot Slovenien med 25-27. Riktigt tråkigt. Kroatien vann dock mot Norge med 25-23 =) Riktigt nice! Keep up the good job. Får hoppas det går bättre för Sverige imorgon! =)

Bild från spox.com

Grupperna:
Grupp A, spelar i Graz:
Kroatien
Norge
Ryssland
Ukraina

Grupp B, spelar i Linz:
Österrike
Danmark
Island
Serbien

Grupp C, spelar i Innsbruck:
Tyskland
Polen
Sverige
Slovenien

Grupp D, spelar i Wiener Neustadt:
Ungern
Frankrike
Spanien
Tjeckien

HANDBOLLS EM 2010

Idag började handbolls EM 2010 *woohoo* Sverige möter Slovenien ikväll kl. 20.30 och då kommer jag sitta bänkad framför tv4! =)) Kroatien - Norge matchen går lite innan så hoppas vi har tv2 Norge så kan man sitta och kolla på den innan =)) Sen får man la zappa eller se vilken match som är bäst *haha* Anyways så säger jag bara GO SWEDEN AND CROATIA!! =)

Gillar logotypen också, bild från Wikipedia.


RIGHT BACK AT YOU?

Bloggare ger igen på ICA reklamen. Den är rolig, men inte lika bra som Ulf och ICA =)


PUT IT IN A LOVE SONG

2 grymma tjejer gör en sjukt skön låt. Enjoy.


SHE FLYS ME AWAY


MY OPINION ABOUT SNABBA CASH

I lördags var vi ju och såg Snabba Cash. Den var bra, jag hade nog för höga förväntningar sen tycker jag de missade rätt mycket som var viktigt i boken som borde varit med i filmen. För är filmen två timmar så borde man väl fått med allt som är viktigt för storyn tycker man =) Sen tyckte jag att det var mer action i boken, eller menar det hände grejer hela tiden som gjorde att man ville läsa oavbrutet (brukar inte läsa böcker så ofta nej) men i filmen kunde det stundtals kännas som det stod stilla. Den får dock heltklart godkänt och är verkligen sevärd!! That's my opinion anyway =) Böckerna brukar oftast vara bättre än filmerna också ;)

Bilder från Moviezine.


FOREVER YOUNG


SKYNDA FYNDA

Är fortfarande rea i affärerna och på lunchen i förrgår sprang jag in på Gina Tricot för och kolla accessoarerna (såg ju skylten med 75% rea över vad skulle jag annars göra!) *haha* Som väntat var det i stort sätt tomt där, men jag hittade en ring för ca 15 pix och sen hittade jag underbara örhängen som bara skrek Denisa (som jag kollat på innan i och för sig) så nu var det dags att köpa de fast de inte var på rea. Men det är de sååå värda. Love them.


FOLLOW ME


MORE MORE MORE

MORE MORE MORE är ett kreativt samarbete mellan Mattias Forsberg och Henrik Brodén. De levererar en ny fräsch t-shirt varje måndag och detta fantastiska koncept stratades nu i år. Grym idé, me like, och det är så klart både för tjejer och killar. Så klicka er in direkt på MORE MORE MORE, beställ nyaste, fräschaste tisshan och få den hemskickad till brevlådan =) Eller har du en egen grym idé? Då kanske du bli en av deras gästdesigners. Du kan också bli MORE MORE MORE fan på Facebook =) What are you waitng for? ;)
All cred 2 u guys.

Bild lånad från hemsidan, t-shirt från vecka 1.

Bild lånad från hemsidan, t-shirt för denna veckan.

DROP THE WORLD

Peppa med grym musik innan jobbet =) Här är en av låtarna som spelas hos mig just nu:


KREATIVA BUSSKURER

Bara fantasin sätter gränser. Design Ussion har tagit fram några kampanjer som har utnyttjat busskurernas reklamplats på ett kreativt sätt. Snacka om att det blir roligare att sitta vid en busskur och vänta på att bussen ska komma *haha* och ibland nyttig också som när den förvandlades till en apelsinautomat =) Läs artikeln här och kolla på hela listan här. Nedan ser ni bilder som är lånade från 30+ Creative Bus Stop Advertisements.

 

Pru Health: Oranges

 

Science Alberta

Ikea

Toshiba

Nike Bernad Lagat

McDonalds: Free Coffee Bus Shelter


Sleep tight. Peace out.

SNABBA CASH

På fredag är det äntligen dags, premiären för Snabba Cash *wiiiiieee* som jag har längtat *haha* Tror inte jag har sett fram emot någon svensk film så mycket som denna, nu gäller det att inte ha för höga förväntningar bara! Brukar oftast bli rätt besviken då *haha* Biljetterna reserverade - check! Snabba Cash och biostaden here we come =)
Ska ni gå och se den? och har ni läst boken? =)



I GET IT IN

Love the beat! Are you ready for this one?


EVERYTHING, EVERYDAY, EVERYWHERE


NAKENLEKAR


NYBRO OPEN 2010

Nybro Open (fotbollturnering som är varje år) var i helgen och jag, familjen och Katta åkte till Victoriahallen för att hejja fram brorsan och Ljungbyholm =) De var riktigt bra i två av tre av sina gruppmatcher och tog sig vidare till kvartsfinal! =) Där mötte de Nickebo, tog ledningen men det blev oavgjort 40 sekunder innan matchens slut och det ledde till amerikanska straffar. Brorsan räddade två av tre straffar *stolt* Tyvärr förlorade de och det var riktigt surt för de var riktigt grymma! Bra jobbat killar =)

 

Ljungbyholm


Gruppmatch: Rockneby - Ljungbyholm
Brorsan gör en av många räddningar, stolt syster som fick med det på bild också =)


Gruppmatch: Rockneby - Ljungbyholm


Gruppmatch: Rockneby - Ljungbyholm


Gruppmatch: Rockneby - Ljungbyholm


I väntan på match.


Kvartsfinal: Nickebo - Ljugbyholm


Kvartsfinal: Nickebo - Ljugbyholm


Kvartsfinal: Nickebo - Ljugbyholm --> Straffar efter 1-1.
Brorsan räddar första =)



Kvartsfinal: Nickebo - Ljugbyholm --> Straffar efter 1-1.
Brorsan räddar igen =)

WANTED

Shoppingsugen fast ändå inte...weird känsla...haha...
Imon: kolla på Nybro Open *go brorsan och ljungbyholm*, then party och shaka that ass! *woopwoop*

ESC BLOGGDESIGN

Gjorde en bloggdesign åt en kompis som skriver om Eurovision Songcontest 2010 =) Har inte gjort design åt någon förutom mig själv innan så det var riktigt kul =) Jag blev nöjd och han med, så check it out here! =)


SPELA MIG PÅ RADION

Eftersom jag inte hunnit leta upp det allra senaste låtarna kommer här en rätt ny låt för er att digga som har spelats (och spelas) ofta hemma hos mig =) Enjoy.


SHERLOCK HOLMES

Jag diggade filmen skarpt! =) Hade inga förväntningar den här gången heller mer än att jag hoppades att den skulle vara lika bra som den verkade i trailern =) Sarkasm och action i ett med underbara Robert Downey Jr, Jude Law och
Rachel McAdams.



MOVIETIME

Vi ser det snöar, vi ser det snöar, det var ju tråkigt, hurra! Måste klaga lite först och det på kylan som infinner sig i detta land just nu! *brrr* Jag och kyla är inte bästa vänner och jag tycker värmen och solen får komma snart, tack! =) Annars är det lika fantastiskt som vanligt =) Ikväll blir det i alla fall bio. Ska se Sherlock Holmes, hoppas den är lika bra som den verkar =) Den har ju fått bra betyg, men sen så brukar det ju nästan aldrig stämma så lika bra att gå och se den =) Peace out.


TEA PARTY

Kort men gott téparty med tjejerna ikväll =) Appelberg har nämligen hittat hem för en stund och då är teaparty ett måste på schemat!! =) Alltid lika mysigt att ha dig hemma gums =) Tjejsnack till tusen, kakor och té i litervis *haha* Love ya girls! <3

Jag och Appelberg, 2005.

Katta, jag och Karin 2008 i Jönköping.


TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART

Grymt fin låt. Lyssna och njut!

Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me
And even at the bottom of the sea
I could still hear inside my head
Tellin' me, touch me, feel me


ETT KOLLAGE SÄGER MER ÄN TUSEN ORD


RED LIPS

Måste bara visa detta grymma, sjukt snygga läppstift! Jag har aldrig varit så mycket för röda läppar, i alla fall inte på mig själv, har sett andra som passar jättebra i det. Men på nyår tyckte jag det var dags att testa ett matt, lite vinrött läppstift som jag blev tipsad om av Martina =) And now, I love it.

Body Shop, 155kr.

STRAIGHT TO THE DANCEFLOOR

It's about 2 go down.

 


FÖR ALLA DOM


2010

Ännu ett nytt år =) Riktigt trevligt kväll igår hoppas ni också hade det bra! =) Nu blir det Öland med gänget och ha en softishday ;) Enjoy, hear ya later.

2010, let's make it a good one ;)

RSS 2.0
bloglovin