READY 4 2010


Bild från Facebook.

Nyårsklänning - check
Nyårfest - check
Nyårsdricka - check
Nyårsmat - check
Jobba imon - check
Fixa överraskning - in progress
Party up - check efter jobbet ;)

2010 here we come. Woop Woop, we'll blow ya mind! ;)


AVATAR

Efter en sväng på Friskis med tjejerna, lunch, nyårsplanerande och nyårshandlande blev det bio. Det blev Avatar och den var faktiskt grymt bra! =) Hade inga förväntingar alls på den, visste knappt vad den handlade om när vi satte oss ner, hade bara hört att den skulle vara sjukt bra *haha* För mig är detta en film man SKA se på bio =)

CHANGE ME


FLYEST CHICK

Innan jobbet idag var jag och tjejerna på stan och kollade in mellandagsrean, igen =) Hittade det fina flätade hårbandet som saknades när jag gick hemifrån till min outfit =) Köpte också en asnice orange, oversized tissha och vinrött läppstift! Me like. Jobbet gick bra som alltid ;) När det är rea så är det mycket folk, det är riktigt nice =) Tiden flyger förbi när man har roligt. Imorgon är jag ledig men dagen är fullspäckad med massa roligheter som att planera diverse grejer till nyår =) Fatta att det är bara 2 dagar kvar till nyår! Sick I tell you.

ICA-ULF VIDEOBLOGGAR

En sak till innan jag drar: nya ica-reklamen så himla klockren! I love it. Ulf äger som bloggare kanske ska börja på riktigt?! *haha*


SÅ JAG LEVER MITT LIV


GIRLS ONLY

Igår efter jobbet drog vi direkt till Ellen och hade tjejkväll =) Vi lagade lite mat (bakpotatis med olika röror och annat gott som vi vräkte i oss sen *haha*) och kollade på film. Riktigt trevlig kväll med tjejerna =) Vi såg två filmer också, en riktigt vacker film som blev snyftkalas i soffan; My sister's kepper, rekommenderas! Sen för att avsluta kvällen lite mer glatt kollade vi på en komedi som heter The Brothers Bloom. Den var också riktigt bra =) Check them out.

Nu blir det stan med tjejerna för att kolla in mellandagsrean innan jag börjar jobbet =) Kanske hittar nåt fint, kanske ett par skor?! =) Anyways hear ya later. *WoopWoop*

KÄRLEK VID SISTA ÖGONKASTET


VÅR FINA JULGRAN =)


YOU'LL NEVER HAVE TOO MUCH

Min nya skjorta, klocka och armband and damn I love them!!=) Nu vet jag inte hur ni ser bilderna men på min dator är färgerna lite dassiga. Det ska i alla fall vara klar/stark (eller vad man nu ska säga) magenta på skjortan och klockan =) Sen köpte jag en ny klänning, tights och lite grejer till men det kommer på bild allt eftersom ;)

DRÖMMER MIG BORT

I said brrr it's cold in here. Sjukt kallt ikväll! Snön är borta, istället regnar det och är bara KALLT. Snön var fin medan den var här till julen, men nu vill jag ha sol och värme igen! =) Får väl drömma än så länge för tror inte den kommer komma på ett tag =( *haha*

Kroatien 2009.

Julhelgen var grym! =) Mycket mat och mys med nära och kära =) Love it. Sen har det ju varit/är mellandagsrea så jobbat och shoppat lite med =) Bilder kommer så fort jag lagt in de i datorn. Nu blir det té och en varm filt för och få upp värmen! =) Peace out.


HO HO HO, MERRY XMAS!

En riktigt God Jul till alla där ute! Hoppas ni får en fantastiskt mysig dag med massa skoj, mat och allt vad julen har att erbjuda =) Enjoy till fullo! I know I will! ;)

 


SATC2


ZODIAC

Ikväll blir det Zodiac och popcorn. Chillsöndag till max. Me like.
Utgång igår på Harrys, var grymt kul! =) Vad ska man säga, vi är bäst på fest ;) *haha* Idag var jag och mamma ute och gjorde en snögubbe. Det var jättekul =) Lite svårt för det var ingen kramsnö så allt föll ihop mest *haha* Men eftersom vi är proffs fixade vi det ändå ;) Titta vad fin han blev :D


BRITANNY MURPHY DÖD

R.I.P

77.11.10 - 09.12.20

Birttany Murphy, som nog är mest känd för sina roller i 8 Mile, Clueless, Sin City och Just Married, dog av hjärtstillestånd imorse och kunde inte återupplivas enligt TMZ och Aftonbladet. Räddningstjänsten kom till hennes bostad i Los Angeles och körde henne till sjukhus. Brittany endast 32 år gammal dödsförklarades vid ankomsten.



HARD THE VIDEO

Har ju länkat till den här grymma låten innan och äntligen har videon kommit =) Videon är lika grym som låten och Rihanna har blivit en riktig tuffing and we like it! Nu titta och njut ;)

 


PRENUMERERA PÅ HANKY PANKY

Ett julklappstips som jag läste om på Plaza Kvinnas hemsida. I tisdags (15 december) lanserade Hanky Panky webbshopen The Coloful Life där man kan köpa Play mate, Room mate eller Soul mate prenumerationer! Det vill säga 3, 6 eller 12-månaders prenumeration =) Trosorna kommer då en gång i månaden direkt i brevlådan och man kan välja mellan massa olika färger =) Hot, hot, hot.

Bild från The Colorful Life, check it out!


SO COLD


VI SER DET SNÖAR

Vi ser det snöar, det var väl roligt hurra =) *haha* Skönt att det inte är grått och trist längre =) Juletid ska det vara snö trots allt, även om jag längtar till solen och värmen =) Snö är mysigt det också bara det försvinner snabbt sen ;) Moni trivdes i snön, i alla fall en liten stund =)



MISS EVERYTHING

 


BREAK YOUR HEART

Eftersom jag har varit seg på att uppdatera de senaste dagarna blir det idag en till Song of the Day =) Taio Cruz med Break your heart. Enjoy.


SYOSS-HÅRTREATMENT KIT

Ibland är det bra att vara med i tävlingar, man kan ju vinna så fina priser =) Har nog underskattat att vara med i tävlingar ibland vinner man faktiskt som det här fina SYOSS-hårtreatment kitet som jag fick på posten i fredags =) Sjukt glad blev jag också för hade glömt att jag var med och tävlade *haha* De luktar grymt gott och är jättebra =) Me like.


JULBAKSMYS

 


DAT NEW NEW


You can look all over but you'll (you'll) never find
(Hot shit) like mine
WOOP, it blow your mind.
You can look all over but you'll
(you'll) never find
(Hot shit) like mine
Cause I provide
That new new


DAY OFF

Ledig idag så blir en chill dag =) Snart är julen här och vi smygstaratde lite igår *hihi* Ska fixa bilderna från julbaksmyset igår så ni får se vad mycket gott vi bakade och hur trevligt vi hade =) Tack alla för en underbar kväll! U r the best <3


LAST NIGHT

Utgång i lördags med gänget =) It was a very good, good night! =)


RAPATTACK V.50

TheVoice rapattacks kan vara så rolig =) Den här veckan sjöngs den till en fotbollsfantast som har Zlatan som förebild. Enjoy.


ONE LOVE

Nu har Estelle och David Guetta gått ihop och gjort låten One love. Jag tycker den är soft =)
Check it out and tell me what you think! =)




UNDERBARA FREDAG

Idag har jag varit ledig så passade på att julhandla med brorsan och sen fika med Mita =) Riktigt nice fredag! =) Jag har bara två julklappar kvar nu, känns bra var länge sen jag var klar i tid och inte sista-minuten-handlade *haha* På kvällen blev det ju så klart Idol-finalen och lite fix inför julbaksmyset på söndag =) Kommer bli sjukt kul! =) Bara svulla massa kakor, spela spel och lite surprises har vi också planerat ;)

Inköpslistan till på söndag är klar! =) På menyn står lussekatter, kola och annat gott julgodis *mums*


GARNFÖRPACKNING

Bild från artkilen på Cap&Designs hemsida.

En rolig och annorlunda idé på garnförpackning =) Byrån Ogilvy Frankfurt som har gjort garnomslaget som sticker ut minst sagt! =) Läs hela artikeln genom att klicka här. Me like.


ALEJANDRO

Lady Gaga kör lite annorlunda stil på den nya skivan. Den är rätt bra efter att bara ha lyssnat igenom den en gång =) Alejandro en av låtarna som sticker ut lite från de andra =)

Som TheVoice skulle fråga Make it or Break it? Vad tycker du? =)

 


EGO

Ops, did it again.


WE COULD MAKE LOVE

 


JULBORD OCH PARTY MED NY-TJEJERNA

Igår var det julbord med tjejerna från New Yorker =) Började kvällen hos Erica och hon hade gjort det jättemysigt med småplock och julmys =) Sen begav vi oss vidare till Helen och Jörgens och även om julbord inte är min starka sida så var det jättegod mat! Speciellt efterrätten och frukterna, eller va säger du Josse? ;)
Mellanlandning hos Karin för avslutning med shakande på Harrys =) Grymt rolig kväll! Tack tjejer!! :D


DRESSES

Idag var jag och mamma på en shoppingrunda ute i Modehuset och på stan =) Skulle handla klänning till nyår och julklappar =) Okej blev ju två klänningar, en till jul och en till nyår, men köpte också en julklapp! =) Så nu har mitt julklappshandlande börjat; One down and eight to go =)

Nyårsklänningen är den vinröda och julklänningen den rosa =) De ser ännu bättre ut när man har de på sig. Den stora galgen och den platta dörren ger de ingen rättvisa *haha* Bilderna kommer ju såklart att läggas upp då =) Be patient ;)

 

Me like Gina Tricot's Merry Christmas bags. Stilrena och fina =)


MESSY

Märkte att jag inte lagt upp bästa låten just nu! Så här kommer den =) Enjoy.

 


GANGSTA LUV

 


TÄVLING PÅ YOURMODA.SE


På yourmoda.se har de en ny tävling där man kan designa en egen klänning =) Här är mina bidrag och jag tycker ni ska klicka er in på yourmoda.se och göra några egna och rösta gärna på mig genom att klicka här =) Be creative.

...Och på tal om klänningar ska nog ge mig på jakt efter en nyårsklänning samtidigt som jag letar julklappar så klart =) Börjar ju bli dags =))


NOW THAT I'VE GOT YOUR LOVE

Sean Paul - Now that I've got your love


BRUNETTES HAVE MORE FUN

Ny hårfärg, again I know! *haha* Jag gillade det röda men var ju inte rött så länge så kände att det var dags att byta =) Och herregud vad svårt det kan vara att få bort det röda *haha* Nu är jag mörkbrunett and I love it! Får se hur länge det varar *haha*


DAGENS INKÖP

Mysig tröja från H&M för 249kr. Love it.



Snygg skjorta från New Yorker för 179kr, finns i tre olika färger. Me like.


Armband, New Yorker 69kr.


Ring, New Yorker 45kr.


MORNING AFTER DARK

Vad ska man säga? Mannen gör hits =) Enjoy.


GBG IN PICTURES


RSS 2.0
bloglovin