VAD GÖR VI?! NU KÖR VI!!!!!


MIDSOMMAR A LA SVERIGE

Midsommar helg, vad gör man annat än umgås med sina nära och kära =) Vi hade riktigt skoj igår med massa lekar, tipspromenad, grillning och ballong skapande =) För ovanlighetens skull slapp vi regnet också *wooohooo* Lyckad kväll med underbara vänner och ikväll bär det av till Strand! =) Bilder kommer så fort jag fått de av alla =) Hade inte med mig kameran då den är med mamma och pappa i Kroatien, lite avundsjuk på att de redan är där men snart är jag där också =))
Glad midsommar och hoppas ni har en riktigt fantastisk helg!
Peace out.


VAD GÖR VI?! NU KÖR VI!!!


RIVERSIDE


WE DID IT AGAIN

Premiär på Byttan (för mig i alla fall) i lördags =) Riktigt skoj kväll!! Började med käk hos mig, blev lite kubbspelande (jag och linda vann *wiiie*) sen lite frisbee kastande, måste erkänna inte min starka sida *haha* Slutdestination Byttan. Really nice! =)
I söndags spelade vi minigolf =) Det var inte igår! Riktigt kul, men det var en uppvärmningsrunda för oss alla =)
Tack för en underbar helg =)


HERE WE GO AGAIN

Jobbet avslutat. Solen skiner. Tjejerna är på g. Time 2 roll. Here we go again!

@ work today. Allt från New Yorker =) Suprised? I think not ;)


JUST NU

World Cup 2010. To be continued...


NEED YOU NOW


NO LOVE


PREMIÄR PÅ BEN&JERRYS OCH KRÖGERS

God glass. God mat. God öl. Riktigt gott sällskap. This is life.


MEMORIES

Igår stratade vi Kreta projekt - göra en scrapbook full av Kreta minnen =) Vi har framkallat 200 bilder var och satt igår och sorterade dag för dag =) Gick ändå ovanligt bra och dela upp bilderna =) Nu har vi åtta högar var och det tar sin lilla tid men riktigt kul är det! och åååhh vad jag längtar tillbaka!!! =) Memories <3


DEN KOM, DEN SÅGS, DEN FÖRSVANN

Här trodde jag att man skulle hinna få lite färg idag, men icke! Solen kom och försvann lika fort =( Men det regnar i alla fall inte =)) Blev en runda på Modehuset med mamma =) Skulle fikat hemma i trädgården i solen och värmen, men eftersom solen försvann fick vi sitta på altanen. Det var lika mysigt =))


Klänning New Yorker 179kr.

Snart ska jag träffa Tunis och börja med vårt lilla klippa-och-klistra projekt =) Sen glass med Karin och Vickan för att efter det ta oss vidare mot Krögers =) Var där med Melani igår efter bion, mycket trevligt men inte så mycket folk. Kommer nog vara lite mer folk idag ute. Bion var rolig och bra, helt klart sevärd. Menar Bradley Cooper är med, behöver jag säga mer?! :P *haha*


Bradley Cooper.



A-TEAM

Dags för bio =)) *woopwoop*


RUNSTEN - LJUNGBYHOLM


LALALA


HELG I RIKTIG STUDENTANDA

Underbar helg har det varit med två riktigt roliga studentskivor =) Jag vill tacka min familj, Belmin och hans familj och Lejla och hennes familj för en grymt lyckad helg =) och än en gång grattis till er båda!!=) Lots of love 2 you =)
Många bilder att välja mellan men här kommer ett urval, enjoy. =)

 


LATEST

Sitter och kollar fotbollen nu *hejja Italien* Men tänkte visa lite nytt jag har inhandlat som jag har kort på =)


Linne från New Yorker för endast 99 kr! Love it! <3

 


Nya sommarfavvisar, måste bara gå in de lite =) Finns på Arnolds skor för 149kr!

Sen har jag köpt ny jättesöt sommarklännig, bikini (redo för Kroatien, check!) och lite annat smått och gått...men det kommer senare =)
Back 2 fotbollen. Peace out.

LOVE THE WAY YOU LIE


STUDENTEN

Studentveckorna är i fullgång =) Det är så kul att se alla goda och glada studenter, man minns tillbaka och längtar tillbaka... lite lätt bara =) Idag bär det av till Hässleholm för att fira en kompis och imorgon till Söderköping för att fira en annan kompis! =) Ska bli så himla kul =) Vad tiden går fort när man tänker efter, sjukt!
Those were the times...

Miss you guys <3


ADAM TENSTA WAS HERE

I onsdags besökte Adam Tensta Kalmar och Volym! =) Blev inte så många bilder men desto fler inspelningar =) Dock blev ljudet inte så bra *haha* You had 2 be there 2 feel the stämning helt enkelt. Han var grym! =)
Peace out.


FOTBOLLS VM 2010

Imorgon börjar det!! =) Öppningsmatchen är mellan Sydafrika och Mexico. Undra vem man ska hålla på nu när varken Sverige, Kroatien eller Bosnien är med??!! *hmmm* Återstår att se. Kommer ni följa VM och vem håller ni på i så fall?=)

SOUND OF MISSING YOU


WEEKEND I HALMSTAD

Vi hann göra mycket i Halmstad; sola, festa, chilla, grilla, en promenad eller två, spela kort, se tre filmer....ja, you name it. =) Var i alla fall en grymt helg och en grym fest! =) Så vill tacka Evve, Karoline, Ebba och alla andra för en en riktigt bra och rolig fest =) Och tack Malin för en chill helg =)

och filmerna vi såg som var bra och helt klart sevärda:


MYS PÅ STAN


 

 

 

Malin och jag drog till stranden för att försöka återskapa Kreta-känslan=) Gick rätt bra, blåste ju i alla fall lika mycket som där nere ;) Alltid nåt =) För att kunna shoppa och jobba sen så grundade vi med en riktigt god lunch ute i det underbara vädret =) This is life. Älskar sommaren.
Imorgon är det party i Halmstad som gäller för att fira Evve, Karoline och Ebba =) Wild West tema!! Love it. Som Will.i.am och David Guetta skulle sagt ---> I wanna go crazzzzy!!!
Peace out.


I WANNA GO CRAZY


BILLIONARIE


SHAN "THA MAN" ATCI

Medan jag legat hemma sjuk, igen I know, har jag underhållit mig med att sova, kolla film och kolla så klart på Shan Atci. Han är grymt rolig! Här kommer några klipp från Shan Atci Comedy Tour (finns några fler roliga i hela touren men u get the point) Tyckte dock hans förra dvd var bättre, även om den här också har sina godingar =)
Enjoy.


 


ANSIKTSLYFTNING

Det gäller att hålla logotyperna uppdaterade, även om man inte ändrar designen helt. Ibland räcker det med ett lite "ansiktslyft" för att loggan ska se fräschare ut men att man ändå känner igen den. Som de här:


För att se fler förändrade logotyper besök Graphic Design Blog.



GOT YOUR BACK


RSS 2.0
bloglovin