BACK IN K-TOWN

Tillbaka till Kalmar efter en underbar resa i Köpenhamn=) Vi har haft det riktigt bra i storstaden!=) På fredagen väckte vi pappa klockan åtta på morgonen med chokladtårta och sång =) Då fick han sina fina, rosa Happy Birthday brillor och då var vi redo för stan och kameran! =) Vi har gått en massa och sett en massa fina och roliga saker! Vi var bland annat på Guinness museet och på Danish Designe Centre =) Där blev det massa roliga bilder som jag kommer lägga upp inom kort =) Blev rätt många bilder, men inte konstigt om man har några papparazzis i familjen *haha* Tack för en fantastisk resa och semester min kära familj. Älskar er massor <3

(= Hipp Hurra =)


KÖPENHAMN HERE WE COME

Imorgon bär det av till Köpenhamn!! *wiiehoo* Ska dit med min underbara familj och fira världens bästa pappa som fyller 50!!=)) Älskar dig och grattis min fantastiska pappa <3


OTHER SIDE


LOOKLET.COM

Looklet.com är en klädapplikation som är snabb, enkel och rolig. Här kan du styla din egen önskeoutfit och mixa hur du vill! =) Lätt och bra för att hitta och se hur olika klädkombinationer skulle se ut =) Sidan har funnits sen i maj 2009 och nu är JC först ut med att integrera looklet.com i sin helhet på sin hemsida (källa).
Så gå in och börja mixa, bara fantasin sätter gränser som man brukar säga ;)
OBS! Beroendeframkallande :P *haha*

Bild från looklet.com

SATURDAY - JUST A SMALL PART OF IT

Outfiten i lördags =)

Victoria's secret
Lite dålig kvalité med mobilkameran, I know, men blev ändå rätt bra effekter ;))


WHAT YOU NEED


VICTORIA'S SECRET

I helgen blev det palace till slut med Katta (who else?!:P) Trots att det inte var så bra musik åp slutet hade kul! =) Man märkte ju att det var helgen innan löning och låning (som Tunis säger;D) för var inte så mycket folk. Det var ju Victorias secret den kvällen också och ja, det var helt ok.
Nu blir det plugg och i helgen drar vi till Köpenhamn och firar pappa!! *wohoo* Ska blir grymt skoj! =))
Peace out.

JUICE BOX

Ikväll är det party of course! =) Och nu den eviga frågan what 2 wear? :P
Party like a rockstar.


DIRTY PICTURE


TRADITIONS FIKAN

Idag var det dags för vår fika tradition =) Drog till Skafferiet med tjejerna och äntligen var vi fler än tre *haha* Vi var hela fem stycken, så nästan alla kunde =) Är ju en hel process att få alla att kunna träffas samtidigt ibland *hehe* Fast gutt när vi lyckas =)) Blev lite shopping för de andra som köpte riktigt fina skor =) Jag var nöjd med min Café Latte!! =)) Sen blev det jobbet =)
Imorgon blir det hejdå fest till Katta som drar till Sydkorea snart där hon ska plugga....*snyft* Gonna miss u my darling <3 Men du kommer ju få det fettkul och sen ses vi ju snart igen =))

 

You and me baby!! Love ya <3

MARCHIN' ON


KLÄDBYTE.SE


Har du något plagg, smycke eller dylikt du vill sälja? Eller byta, eller varför inte köpa något nytt till garderoben? Då har jag en sida att tipsa om klädbyte.se. Här kan man lägga upp det man vill sälja eller det man kan tänka sig att byta mot något annat med en annan användare =) Smidigt och bra! Så gå in och kika för man kan hitta riktiga fynd, sen kan man tjäna lite cash själv =) Min garderob hittar på här, och är du intresserad av något så bara kontakta mig! =)
Enjoy.

Just nu vill har jag massa navelpiercings som vill ha ett nytt hem! =) Bland annat dessa, men gå in på min sida för att se fler! =)



WE ARE THE WORLD - 4 HAITI


D È SÅ VI GÖR D!

När väl internet samarbetar med mig gör inte blogg.se det *haha* Men nu verkar den i alla fall funka fint så dags att lägga upp bilder från i helgen! =) Som ni ser hade vi sjukt kul! Inget mer behöver tilläggas, bilder säger mer än ord ;))


THE UGLY TRUTH

En romantisk komedi med Katherine Heigl och Gerard Butler. Heigl spelar en framgångsrik tv-producent med väldigt höga krav på män. Butler är den kända tv-stjärnan i hennes program som pratar om den brutala saningen - män är bara ute efter en sak! Hon vill bevisa att män visst kan bli kära och med hans hjälp ska hon få sin drömprins. Jag gillar de rappa dialogerna i filmen. Jag gillade den! Den var bra och rolig!!! =) Även om man kunde räkna ut vad som skulle hända och hur den skulle sluta =)


SOLO


SÅ VI GÖR DET

Igår var det utgång med Vickan och Curry!! =) Började hos mig och slutade på Olearys =)) Blev lite snack, dans, melodifestival och mycket, mycket skratt =))  Me like.
Tack för en underbar kväll tjejer! =) Bilder kommer upp så fort mitt internet börjar samarbeta med mig igen *haha*
Peace out 4 now.

MEMORIES


David Guetta ft. Kid Cudi - Memories

All the crazy shit I did tonight
Those will be the best memories.
I just wanna let it go for the night
That would be the best therapy for me.

LIKNAR DU MEST EN HUND ELLER KATT?

Ja, vad finns det INTE för undersökningar nu för tiden kan man fråga sig!? *hehe* Kul är det med undersökningar ibland i alla fall, som en som jag läste om på aftonbladet.se idag. Universitet i Texas har gjort en undersökning med 4500 testpersoner. Där skulle de säga sina personlighetsdrag och uppge om de var katt- eller hundmänniskor. Detta visade att hundmänniskorna var sociala och utåtriktade medan kattmänniskorna var neurotiska och kreativa. Stämmer, stämmer inte? Ingen aning! Allt jag vet är att jag är en hundmänniska =) Har inget emot katter dock! =) Vad är du, katt eller hund? =) Kanske en blandning? Undra hur man är då?! Allt i ett...eller? :P


EFTERLÄNGTADE SEMLA

Idag invigde vi vår första semla på fikat, i alla fall var det min första för i år =) Riktigt god var den och som den var efterlängtad *haha* Med semla och kaffe i magen begav vi oss på födelsedagspresentjakt i blåsiga och kalla Kalmar. Vet att jag tjatar men när kommer våren, sommaren och värmen?! Känns som det aldrig kommer komma, men den som väntar på något gott ;))


GIRLFRIEND


HOT OR NOT?

Nya trend - visa behån

Här ser vi fashionistan Chloë Sevigny, "Gossip Girls-skådisen" Leighton Meester och "Avatar-skådisen" Zoe Saldana. Alla har hakat på Miu Mius höstkollektion som bjöd på modeller med synliga behåar. Personligen tycker jag det ser lite knas ut, som om de har glömt att knäppa tröjan. Tycker dock om Leighton Meester då det inte är en vanlig behå utan mer som en top. Så om man kombinerar på rätt sätt kan det nog bli grymt och om man kan bära upp det så klart! ;)

En by the way: På BikBok finns det en sådan behå som Leighton Meester har i ljusrosa, ljusblått och vitt. Kanske dags att inhandla en snart!? =)

Nu jobbet.
Peace out.


CALLING OUT


10-02-09

Idag var jag och Katta på bibblan för att plugga. Det gick bra, idag fick vi äntligen något gjort =) Sen bar det av mot Friskis och ett medel pass med Johanna. Hon var grym så det passet ska vi fortsätta gå på =) Så ofta vi kan i alla fall =) Skönt att komma igång med träningen och imorgon blir det äntligen till att jobba igen *wiiehoo* =)) Me like.

By the way - krånglar blogg.se för er med? Har krånglat hela dagen för mig. Sjukt irriterande är det, hmm okej I know dagens i-landsproblem, men något måste man få klaga på ibland :P *hehe*


HEINEKEN



Kanske är lite efter men såg inte den här reklamen förrän nu *hehe* Klockren! =)

PURSUIT OF HAPPINESS



FRISKIS

Idag blir det till att köpa ett Friskis&Svettis kort och börja träna igen! =) Finally! Har gått och varit asförkyld sen i början av januari, som många andra, men nu är det dags att komma igång igen =)  Friskis, here I come!


HEAD, SHOULDERS, KNEEZ & TOEZ


OH SUNNY DAY







I NEED YOU


HOW LOW CAN YOU GO


GOOD NIGHT

Lill-lördag med Dj Quality var grym!! =) Det dansades hela natten lång till grym musik! =) Sjukt kul! =)
Idag var jag med Katta försökte plugga men utan mat i magen går det inte så bra *haha* Så ringde Tunis så drog vi på lunch på Le Croissant. De har riktigt god mat, rekomenderas varmt! =) Drog sen vidare till högskolebibblan för att plugga lite på min lediga dag. Så lite nytta har jag gjort idag med! ;))


PLAYING WITH FIRE


NEW SHOES

Nya skor från New Yorker för endast 169kr!! Me like. =) Ypperligt tillfälle att inviga de ikväll på dansgolvet till DJ Qualitys grymma mixningar =) Blir först till att möta upp Katta på Olearys, sen vidare till VOLYM och träffa de andra =)  See you there partypeople! *woop woop*

DJ QUALITY

DJ Quality in tha house!! När?! Imorgon den 3 februari! =) Var? Kalmar och Harrys i samarbete med VOLYM!! Sjukt länge sen jag var ute en onsdag, men imorgon då smäller det! Då blir det till att shaka till grym musik all night long! See you there.


HISS ELLER DISS?

Nu har cubanen Pitbull kommit med en ny låt och här samarbetar han med Janet Jackson. Efter att ha lyssnat bara en gång vill jag hissa låten =) Den har skönt beat och jag tror den kommer spelas flitigt ute!! =) And people will be shaking their ass 2 it ;) Vad tycker du? Hiss eller diss?


IF I AINT GOT YOU


RSS 2.0
bloglovin